Вземи решение, иначе други ще вземат за тебе решение!

Ако не можем да променим целия свят, поне този около себе си

Всички ние продаваме. Постоянно! Не говоря само за продукти и услуги, а и за идеите, способностите, времето и т.н.

Замислете се!

Колкото и да е странно, качеството на живота и отношенията ни завивсят от това умение. То ни дава възможност да предстаяваме идеите си, предложенията си, знанията си, исканията си по много по-добър начин. Така че, винаги да получаваме ДА!

Освен в професионален план, умението да продаваш помага за едно по-хубава посока във взаимоотнешенията ни – със семейството, с приятелите, с половинката, със съпрузите…Помага ни да се презентираме все по-добре – визуално и ментално, и ни помага да правим възможно най-добрия избор за хората и средата, която ни заобикаля.

Kолко по-пълноценен ще бъде живота ни, ако всички можем да представим ефективно идеите си.

Колко по-дълбоки и истински взаимоотношения ще имаме със семейството и приятелите си, ако разбираме техните страхове и ги подкрепяме в изборите им? Това умение е приложимо не само в сферата на търговията, а и в личен план.

Не се оплаквайте, зад всяко оплакване се крие винаги едно желание!

Чувал съм хора да казват: Когато стана успешен, ще спра да се оплаквам, когато стана успешен, ще бъда организиран, когато стана успешен, ще бъда благодарен, когато стана успешен, ще отделям време за учене и лично развитие. И още куп подобни оправдания. Аз мисля, че нещата стоят по точно противоположния начин: Успешните хора, не се оплакват, те търсят решения и действат за постигането им. Успешните хора са благодарни за това, което

Имат и не се оплакват от това кое нямат. Те действат за постигането и на другите неща, които искат. Успешните хора постоянно инвестират в своето развитие, защото разбират, че за да имаш по-добри постижения, ти се нуждаеш от подобрение на твоите качества и умения.

Ако искаш да си успешен започни да се държиш като такъв.

Колкото е по-голям островът на знанията,

Толкова по-дълга е крайбрежната ивица на чудесата!

Има много хора които си мислят, че не умеят или малко умеят да продават в търговския смисъл на думата и въпреки това искат чрез продажби да заработват определени пари. Но все пак те са успели да „продадат” себе си, когато партньорът им се е влюбил в тях, или на своя работодател, когато са ги наели на работа и т.н. Просто го правят несъзнателно. И са си втълпили, че не могат да продават.

Да умееш да продаваш е техника, с която се раждаш и всеки може да я изпозлва, стига да я развие и да я направи част от поведението си.

Всичко тръгва от нашия ум. При желание нещата могат да се променят. Това е като ученето на език – на едни се отдава по-лесно, на други по-трудно, но всеки може да се научи. Стига да има силна мотивация, постоянство и упоритост в изучаването и прилагането на правилните подходи и методи.

Ако не ти харесва това,  което получаваш – промени онова,  което даваш.

Радостен съм от активността и интусиазама на една малка группа от хора в България. Има много работа и не трябва да загубваме вярата и непрекъснато

Да се развиваме в тази свера. Света се променя с огромна скорост и ние трябва да се напасваме на скороста. Търговските умения както преди години не са вече същите поради простата причина че тука най малко се инвестира на днешна дата.

Предстоят поредица от фирмени и групови обучения и индивидуални трейнинги. Вече активно се търсят в София и други градове на страната.

Намирам достатъчно креативни и действени хора в България, които искат да се развиват и успяват точно тук. Искам да им помогна с моите знания и опит.

Да отворим вратите към света на успеха – образование, комуникации, увереност и чар.

21-ви век е век на непрекъснато лично образование, усъвършенстване и дисциплина.  Успешните хора знаят как сами да си поставят цели, да организират себе си и хората от своя екип и да действат за постигането на тези цели.

Особено важно е умението за комуникация с хората. Това е важно както в бизнеса, така и в продажбите, и в личния живот. Да „се настроиш на вълната” на човека отсреща. Само тогава можеш да му „продадеш” твоята идея, твоя продукт, твоето мнение, и с това да направиш живота му по-добър.

Към кого насочвам тези обучения?

Моите обучения са насочени към всички, които искат да развиват уменията си за комуникация, продажби и лично развитие. Това са проактивни хора, които не се оплакват от предизвикателствата, а се учат постоянно да търсят решения на проблемите. Ако знаете аз самият през колко житейски трудности съм преминал, но те не ме отчайваха, напротив – мотивираха ме да вървя напред. Сега искам това, което съм събрал като 25-годишен опит да го предавам на другите хора,

Успешните хора, не се оплакват, те търсят решения и действат за постигането им.

21-ви век е век на непрекъснато лично образование, усъвършенстване и дисциплина.